Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2019 14:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Chceš pracovat jako profesionální balič jointů? Prodejna s marihuanou hledá novou posilu do svého týmu

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Britská prodejna hledala zajímavou posilu.

Britský prodejce medicínské marihuany Hemp Earth Dispensary ve městě Brighton nedávno zveřejnil zajímavý inzerát. Společnost hledá profesionálního baliče jointů, kterého by chtěla zaměstnat na poloviční úvazek. Pokud si však myslíš, že budeš moci balit marihuanu a vesele ji kouřit, musíme tě trošku opravit.

Prodejce se věnuje pouze obchodu s legálními bylinnými výrobky z marihuany, přičemž k balení jointů využívá výhradně organické balicí papírky. V každém z nich najdeš 0,7 gramu toho nejkvalitnějšího kanabidiolu (CBD), který je však v Česku ilegální.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @pass.theweed,

Společnost hledá člověka, který dokáže ubalit jointa za méně než pět minut, přičemž bude muset zároveň vyhovět všem požadavkům jednotlivých zákazníků. Hemp Earth Dispensary se snaží lidem ukázat, že marihuana může mít výborné léčebné účinky a zároveň se distancuje od jakýchkoliv ilegálních produktů, které by si lidé mohli s takovou prodejnou spojovat.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Už 27. února měli zájemci možnost zúčastnit se výběrového řízení přímo v prodejně, kde se mělo dostavit přibližně 50 lidí. V soutěži šlo o to, jak rychle dokáže člověk joint ubalit, ale přihlíželo se i na estetickou stránku. Prodejna zároveň upozorňovala, že nejde o pozici na plný úvazek, ale pouze částečný. Za hodinu práce několikrát týdně si výherce bude moci vydělat 10 liber, což je zhruba 300 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse