Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2019 11:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Michajlov mapuje poslední minuty před nástupem do vězení v novém videoklipu. Není mu líto sebe, ale těch, co ho měli rádi

HUDBA
Uložit Uložené

Málokdo dokáže takto natvrdo přiznat, že něco pokazil. Michajlov je jedním z nejupřímnějších raperů na naší scéně.

Michajlov se do srdce každého fanouška během posledních měsíců zapsal jako raper, který si absolutně na nic nehraje a dnes už víme, že v Brně bychom autentičtějšího interpreta hledali marně. Ještě v minulém roce byl kvůli své chybě odsouzen a musel strávit nějaký čas ve vězení, ale když se tuto zprávu dozvěděl, okamžitě se zavřel do studia a před nástupem do výkonu trestu nahrál projekt 1991.

Právě z něj pochází i skladba Slovo chlapa, která nyní dostává videoklip. Minimálně jeho závěrečná část ti bez jakýchkoliv pochyb a úplným právem způsobí husí kůži, protože v ní máme možnost vidět Michajlova jen pár minut předtím, než se sám přihlásil v místní věznici.

V celém videoklipu figurují herci, ale poslední scénka je replikou toho, co se reálně stalo a režisérovi Romanu Ševčíkovi tedy patří velká poklona. Pochvalu zaslouží i hostující zpěvák Elpe a my se už nemůžeme dočkat, kdy se Michajlov vrátí, protože je více než jisté, že do pár týdnů od propuštění můžeme očekávat další projekt.

Domů
Sdílet
Diskuse