Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2019 15:01
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Youtuber nejprve předstíral extrémní bohatství, pak návštěvu Coachelly. K oklamání destitisíců lidí mu stačí Photoshop

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Zahraniční youtuber svým fanouškům lže na denní bázi.

Před měsícem jsme tě informovali o youtuberovi s přezdívkou byron, který na svých instagramových followerech pravidelně zkouší zajímavé sociální experimenty. V poslední době se zaměřuje zejména na to, v čem své fanoušky dokáže oklamat, a jak se dočteš v článku níže, již dokázal vytvořit iluzi obrovského bohatství.

Doporučeno
Youtuber celý týden předstíral, že je extrémně bohatý. Stačil mu na to Photoshop Youtuber celý týden předstíral, že je extrémně bohatý. Stačil mu na to Photoshop 29. března 2019 15:36

Digitální technologie jako Photoshop mu pomohly získat desetitisíce lajků na fotkách, kde je zdánlivě bohatý, ale byron se tentokrát u peněz nezastavil a posunul se o level výše.

Coachella je kromě oblíbeného festivalu i svátkem mnoha zahraničních influencerů a doslova líhní všemožných instagramových fotek. Je pravděpodobné, že se jí každoročně účastní i tebou oblíbený zahraniční influencer. Byron je však výjimkou.

Ten se zúčastnil jen na fotkách, přičemž použil jen Photoshop a pár rekvizit. Nakoupil si oblečení, které by mohl nosit pouze na Coachelle, a následně se přidal do záběrů z festivalu. Oklamat se mu přitom podařilo desetitisíce lidí, což nám má sloužit jako připomínka toho, že ne všechno, co vidíme na internetu, je pravda.

Domů
Sdílet
Diskuse