Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž údajně bodl mladíka do krku, protože poslouchal rapovou hudbu

ZAJÍMAVOSTI RAP
Uložit Uložené

Bizarní případ z Arizony se týká 27letého Michaela Adamse, který bodl do krku teorve 17letého Elijaha Al-Amina.

Arizonská policie musela v závěru minulého týdne řešit na jedné z čerpacích stanic případ usmrcení teprve 17letého mladíka, kterého o 10 let starší muž bodl do krku. FOX 10 informoval i o samotném motivu, kterým má být údajně skutečnost, že oběť měla nahlas puštěnou rapovou hudbu, což mělo útočníka podle jeho vlastních slov vyprovokovat. 

V minulosti byl totiž podle zdrojů 27letý Michael Adams napaden lidmi z této komunity, a tak prý teenagera napadl, aby předešel vlastní smrti. Právník útočníka už potvrdil, že je jeho klient psychicky nemocný a podle jeho názoru neměl být již na základě předešlých útoků propuštěn z vazby. 

Mladík jménem Elijah Al-Amin byl po bodnutí do krku převezen do nemocnice, kde už museli lékaři konstatovat smrt. Adams byl okamžitě zadržen. Matka oběti dala jasně najevo, že bez ohledu na okolnosti by v tomto případě neměla útočníka zachránit skutečnost, že trpí mentálními poruchami, a očekává spravedlnost.

 

Domů
Sdílet
Diskuse