Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2019 7:37
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Zatímco jsem se učil žít, naučil jsi mě, jak zemřít. Slipknot zveřejnili klip k novému singlu

HUDBA
Uložit Uložené

Jde o druhou písničku z připravovaného alba.

Solway Firth je nejnovější skladba Slipknot z jejich připravovaného alba We Are Not Your Kind s datem vydání 9. srpna. Video režíroval člen kapely Shawn „Clown“ Crahan a je plné krve a násilí.

Klip je proto pro silnější žaludky. Hned na začátku drží muž dvě odříznuté ruce. Později uvidíš muže, který někomu praštil hlavou o umyvadlo. Pravděpodobně jde o záběry ze seriálu The Boys od Amazonu, který má premiéru 26. července a kapela se podílí na promu. Text je pochmurný a lyrics najdeš přímo v popisu videa na YouTube. Před Solway Firth kapela zveřejnila ještě jednu skladbu – Unsainted.

Doporučeno
Říkalo se, že to možná ani nejsou lidé. 20 zajímavostí o Slipknot, které jsi (možná) nevěděl Říkalo se, že to možná ani nejsou lidé. 20 zajímavostí o Slipknot, které jsi (možná) nevěděl 11. května 2019 12:26

Slipknot na svém Facebooku a Instagramu nedávno oznámil města, v nichž v roce 2020 odehraje koncerty v rámci turné s novým albem. Termíny a místa konání koncertů kapela oznámí později, prozatím zveřejnila názvy 28 měst, které navštíví. Pokud budeš chtít jít, nejblíže to máš do Vídně a Budapešti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Slipknot (@slipknot),

Domů
Sdílet
Diskuse