Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 9:17
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Dvouleté děvčátko se probudí vedle mrtvé mámy. Běžné činnosti v bytě se stávají bojem o přežití

Dvouleté děvčátko se probudí vedle mrtvé mámy. Běžné činnosti v bytě se stávají bojem o přežití
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Malá Pihu se neúspěšně pokouší probudit svou matku.

V napínavém dramatu Pihu se diváci podívají na život dvouleté dívky, jejíž matka odešla na onen svět. Rozdíl mezi životem a smrtí je však pro malou Pihu jednou velkou neznámou, a tak se svou mámu pokouší probrat z hlubokého spánku, aniž by věděla, že je už dávno po smrti.

Kdo však hlavní hrdince připraví jídlo a postará se o to, aby si neublížila? Jak můžeš vidět v upoutávce, i ty nejbanálnější činnosti se pro Pihu stávají krutým bojem o přežití, který si dvouletá holčička zpočátku moc neuvědomuje. Strach v srdci diváka se zvětšuje každou jednou nebezpečnou situací a je třeba přiznat, že při pohledu na osamělé děvče stojící na balkoně člověka skutečně zamrazí.

Už jen z náhledu traileru můžeš pochopit, proč uživatelé na sociálních sítích (viz dole) označují toto pozoruhodné indické drama za extrémně stresující. Snímek podle skutečných událostí natočil v našich končinách neznámý Vinod Kapri (Miss Tanakpur Haazir Ho) a hlavní postavu ztvárnila Pihu Myra Vishwakarma, podle níž byl pojmenován film.

Diváci na Rotten Tomatoes udělili snímku průměrný rating 3,98/5. Pokud patříš mezi předplatitele Netflixu a podobná nervy drásající dramata jsou tvou krevní skupinou, měl bys dát Pihu určitě šanci.

Domů
Sdílet
Diskuse