Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man oficiálně opouští MCU. Šéf Marvelu tvrdí, že dohoda se Sony nikdy neměla trvat věčně

Spider-Man oficiálně opouští MCU. Šéf Marvelu tvrdí, že dohoda se Sony nikdy neměla trvat věčně
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložit Uložené

Kevin Feige a Tom Holland se v krátkosti rozpovídali ohledně rozchodu mezi Disney a Sony.

Pokud tě alespoň trochu zajímají komiksovky, tak ti určitě neunikla nedávná informace o tom, že Spider-Man v podání Toma Hollanda končí ve světě MCU (více se dozvíš zde). A přestože se v kuloárech začalo spekulovat, že by se studia Disney a Sony přece jen mohla dohodnout ke spokojenosti obou táborů, k ničemu takovému nedošlo. Ba co víc, zdá se, že pořádná bitva teprve začne.

Podle nejnovějších informací se prý Disney a Sony momentálně přetahují o Jona Wattse, tedy režiséra snímků Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Far From Home. Kevin Feige a Marvel Studios si ho chtějí logicky nechat u sebe v MCU, no a Sony by ho zase opět rádo vidělo v křesle režiséra dalšího Spideyho snímku s Tomem Hollandem. Herec by měl mít smlouvu ještě na jeden nebo dva filmy (zdroje se v tomto případě různí).

Scénář k třetímu filmu od Chrise Mckenny a Erika Sommerse (stojí i za prvními dvěma) je již údajně hotový, jestli se ale vrátí i Watts, aby film zrežíroval, to zatím s jistotou říci nemůžeme. Samotný Watts měl se Sony podepsat smlouvu pouze na dva Spideyho snímky, takže již není nijak vázán. V nedávném rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly se však na téma Spider-Mana vyjádřil i sám Feige.

„V souvislosti se Spideym cítím vděčnost a radost, protože v rámci MCU jsme s touto postavou natočili pět filmů. Dvě sólovky a tři projekty s Avengers. Byl to sen, o kterém jsem si myslel, že se nesplní. Nikdy to ale nemělo trvat věčně a věděli jsme, že máme omezený čas. My jsme to však dokázali a odvyprávěli jsme příběh, který jsme chtěli. A za to budu vždycky vděčný,“ prozradil šéf Marvel Studios.

Doporučeno
Tyhle tváře by ti měly být povědomé. Jde o ségry a bráchy známých celebrit, poznáš kterých? Tyhle tváře by ti měly být povědomé. Jde o ségry a bráchy známých celebrit, poznáš kterých? 20. února 2024 15:00

A co na to představitel pavoučího muže? Ten se na akci D23 objevil kvůli propagaci pixarovky Onward, přičemž si našel čas i na několik slov ohledně celé situace kolem Disney, Sony a Spider-Mana. „Byl to šílený týden, ale chci, abyste všichni věděli, že vás z hloubi srdce miluji, 3000,“ v krátkosti uvedl před fanoušky Tom Holland. Herec ještě dodal, že i když bude budoucnost Spider-Mana jiná, podle jeho slov nebude o nic méně úžasná.

I Jon Favreau doufá, že se Spidey a ostatní postavy z MCU ještě potkají

Domů
Sdílet
Diskuse