Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 20:48
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Billboardová kampaň na horor IT: Chapter Two straší malé děti, stěžují si rodiče

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Inu, ne každý má rád klauny.

Ikonický klaun Pennywise pomaličku přichází do kin po celém světě, premiéra snímku je u nás naplánována na 5. září 2019. Informovali jsme už i o prvních ohlasech, prý je It 2 je strašidelné, ale příliš dlouhé. Recenzenti si však myslí, že film má velké šance získat Oscara. To, že šílený klaun vzbuzuje strach, dokazují i reakce dětí, informuje 9news.

Rodiče si stěžují, že Penny je prostě příliš strašidelný na to, aby se objevoval na billboardech. Podobné plakáty se nacházejí také v Česku, kde lákají lidi do kina. „Je úplně rozrušená,“ řekla matka Kellie. Tvrdí, že její dcera Piper mívá noční můry. Prý si před spaním musí pořádně prohlédnout pokoj. „Je těžké usnout, když máš před sebou strašidelný obrázek,“ říká Piper s tím, že když se jí konečně podaří usnout, probudí ji noční můra.

Jane Swan, matka s malým dítětem, si myslí, že by plakáty měly být omezeny v oblastech, kde bydlí rodiny s dětmi. Žádný zákon to však nezakazuje. Rodinná terapeutka Susan De Campo radí, aby rodiče svým dětem vysvětlili, že jde o fiktivní postavu.

Domů
Sdílet
Diskuse