Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 10:06
Čas čtení 0:00
Vl Mi

74letá žena porodila dvojčata, o děti se bude starat s 80letým manželem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nová rekordmanka.

Žena jménem Erramatti Mangayamma se stala mámou v 74 letech. Otěhotněla díky darovaným vajíčkům a spolu s 80letým manželem se raduje, že se porod vydařil. Oba pocházejí z indické vesnice ve východní části Godavari, informuje FOX News s odvoláním na SWNS.

Doporučeno
Žena rodila ve věznici 5 hodin, než jí někdo přišel na pomoc. Právníci zveřejnili video Žena rodila ve věznici 5 hodin, než jí někdo přišel na pomoc. Právníci zveřejnili video 1. září 2019 9:53

Narodily se jim dvě holčičky. Rodiče čekali na potomky dlouhá desetiletí a jsou šťastní, že se jim to konečně podařilo. Žena se stala rekordmankou, „předběhla“ ženu jménem Daljinder Kaur, která rodila v sedmdesátce. „Porod proběhl hladce, nebyly komplikace,“ řekl doktor Umasankar z nemocnice Ahalya. Děti vážily přibližně 2 kilogramy, obě jsou zdravé.

I maminka je zdravá, doktor nepředpokládá zdravotní problémy. „Nemyslím si, že v období po porodu nastanou zdravotní komplikace,“ uvedl. Nuže, malý zázrak, i tak by se to dalo říct. Co si o porodu v takovém věku myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse