Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 20:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego se cítí jako gandža, každá ho chce sbalit. S Fobia Kidem rapují v zábavním parku

HUDBA
Uložit Uložené

Fobia Kid vydává další skladbu v rámci série Kultúrny šok.

Fobia Kid má za sebou konflikt s Pouličným autorem tónov, který však postupně doznívá po úspěšných disstracích a každý se opět vydává na vlastní tvůrčí cestu. Člen Dogma Family vydává další skladbu v rámci své série Kultúrny šok, tentokrát i s atraktivním hostem.

Na spolupráci se totiž objevuje třetina Kontrafaktu Ego, jehož přítomnost ve skutečnosti není až takovým překvapením, protože je známý tím, že dlouhodobě podporuje novou vlnu raperů. Novinka Cookie Monster je bláznivou jízdou bez konkrétního tématu, a tak ji každý pojal po svém. Obecně jde o klasickou reprezent záležitost s netradiční hudební produkcí od Conspiracy Flat.

Za pozornost stojí i samotný videoklip z dílny režiséra Petra Bendíka, který se postaral kromě kamery i o následný střih a postprodukci. Do komentářů nám dej vědět, jak se ti tato kombinace líbí a kdo by měl být dalším hostům Fobiovy série singlů.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13
Domů
Sdílet
Diskuse