Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Labello si s Bulharem vyšli na vesnickou kopanou. Jejich oblíbené hobby je fotbal, rap, k*ndy a swag

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ve videoklipu mají pivo, cigarety, klobásu a fotbal – pravou vesnickou pohodu.

Že se fotbal a lidé kolem tohoto sportu stávají docela zajímavým tématem pro některé rapery, je známá věc, kterou loni odstartoval Cashanova Bulhar se svým proslulým hitem SWAG MARTIN FENIN. Na novém albu od Labella spojili síly, aby nahráli skladbu jednoduše nazvanou Fotbal a Rap

Ve videoklipu k tomuto tracku berou fanoušky na vesnický fotbal, kde nechybí nic, co by měla taková událost obsahovat – věrní fanoušci, pivo, cigarety, klobásy a samozřejmě dva rapeři, kteří sem zamířili rovnou ze sekáče. Rapují o tom, co pro ně znamená móda, ženy, kopaná a všechno, co k tomu patří. Mix a master skladby dělal Tomáš Havlen, o video se postarali Jan Ruttner, Jakub Salavec a David Sup.

Doporučeno
Labello by kvůli Vandě Jandě přestal fetovat, dal si vytetovat její jméno Labello by kvůli Vandě Jandě přestal fetovat, dal si vytetovat její jméno 28. února 2019 11:19

Skladba je singlem z mixtapu AUTOTUNE AF 2, který vyšel pod labelem DIE MANNSCHAFT 2. října 2019. Na něm je devět tracků. Poslechnout si ho můžeš na Spotify a dalších streamovacích službách. 

Domů
Sdílet
Diskuse