Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2019 11:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Labello by kvůli Vandě Jandě přestal fetovat, dal si vytetovat její jméno

HUDBA
Uložit Uložené

Labello je v současnosti jedním z nejkontroverznějších českých interpretů, a těší se velké pozornosti a úspěchu. Sleduj nový klip.

Českého rapera jménem Labello můžeš znát například díky 2L BOYZZ, kolem kterých se občas pohybuje. Už před pár týdny vydal i svůj debutový počin Autotune AF, který bychom mohli kategorizovat jako velmi alternativní až avandgardní projekt hraničící s tím, co ještě běžný posluchač dokáže pochopit.

Za všechny si stačí poslechnout nejúspěšnější track Šel jsem jenom pro těstoviny (a teď jsem na hovna) a budeš vědět, o čem mluvíme. Nyní jsme se dočkali i novinky s videoklipem, no a jak už asi tušíš, opět půjdeme na hranici bizarnosti. Tentokrát věnoval Labello skladbu módní designérce Vandě Jandě, kterou podle všeho déle tajně miloval.

Složil její zamilovanou záležitost, která naštěstí dostala i vizuální zpracování obohacené o přítomnost samotné Vandy. Ta si účast ve videoklipu očividně užívá a kromě láskyplných scén můžeme vidět i to, že si Labello dal vytetovat její jméno. Více už ale v samotném výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse