Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 22:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mark Zuckerberg vzkazuje miliardářům: Nikdo si nezaslouží mít tolik peněz

ZAJÍMAVOSTI MARK ZUCKERBERG
Uložit Uložené

Výkonný ředitel Facebooku Mark Zuckerberg prozradil, co si myslí o miliardářích a jejich majetku.

Mark Zuckerberg je podle portálu Bloomberg pátým nejbohatším mužem planety, přesto si myslí, že neexistuje důvod, proč by měl mít jeden člověk takový majetek. CNN informuje o jeho slovech z minulého týdne, která zazněla během konference v základně Facebooku. Když ho jeden ze zaměstnanců konfrontoval se slovy Bernieho Sanderse, který tvrdí, že miliardáři by neměli existovat, Zuckerberg souhlasil.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

„Nevím, jestli existuje přesná hranice, kolik peněz by někdo měl mít, ale v nějakém bodě si nikdo nezaslouží takový (miliardový) majetek,“ odpovídá Mark Zuckerberg na otázku zaměstnance Facebooku. Podle Bloombergu dosahuje majetek výkonného ředitele největší sociální sítě na světě přibližně 70 miliard dolarů. 

„Myslím si, že pokud člověk dělá něco, co je dobré, zaslouží si za to odměnu, ale myslím si, že v některých případech může být nahromaděno i neopodstatněné bohatství,“ dodává Zuckerberg během sezení, které mohla veřejnost sledovat živě.

Doporučeno
Nejbohatší muž světa přišel o 3,4 miliardy dolarů, Bill Gates i Mark Zuckerberg o více než 2 miliardy Nejbohatší muž světa přišel o 3,4 miliardy dolarů, Bill Gates i Mark Zuckerberg o více než 2 miliardy 7. srpna 2019 7:53
Domů
Sdílet
Diskuse