Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 9:54
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Moderátorku během živého vysílání překvapil její syn. Právě informovala o útoku Turecka na Sýrii, zachovala ale chladnou hlavu

NEWS TURECKO
Uložit Uložené

V NBC se stala úsměvná situace, ale ne v ten nejvhodnější moment.

Turecko zaútočilo na Sýrii. Televize NBC o této události včera informovala. Hlasatelka Courtney Kube s plnou vážností divákům začala vysvětlovat situaci. Vtom se najednou v živém vysílání objevil její čtyřletý syn a začal ji vyrušovat. Když si to uvědomila, podívala se na štáb a mírně zpanikařila.

Jako pravá profesionálka se ale nechtěla nechat vyvést z míry a pokračovala. Nebylo to ale možné a divákům se omluvila.

Doporučeno
Když otec pracuje, děti neposlouchají. Během rozhovoru do hlavních zpráv BBC mu do projevu vtrhly plačící děti i vystresovaná manželka Když otec pracuje, děti neposlouchají. Během rozhovoru do hlavních zpráv BBC mu do projevu vtrhly plačící děti i vystresovaná manželka 10. března 2017 17:14

Něco podobného se stalo před dvěma lety televizi BBC, o čemž jsme tě i informovali. Profesor Robert Kelly hovořil o Jižní Koreji. Najednou do místnosti vběhly děti, on se ale ani nepodíval a snažil se tvářit, že je vše v pořádku. Akční maminka vletěla do pokoje a obě děti stáhla zpět do vedlejší místnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse