Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 12:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bojovníkovi MMA odsekl kombajn kus malíčku. K lékaři šel až poté, co dokončil sklizeň

SPORT
Uložit Uložené

Zoran Djodj z Chorvatska tvrdí, že ho toto zranění v žádném případě nezastaví v tom, aby nadále zápasil.

Bojovník MMA Zoran Djodj přišel o část malíčku na ruce během práce na poli. Uřízl mu ho kombajn za zatím neznámých okolností, The Sun ale zároveň informuje, že zápasník nemá v plánu kvůli zranění odložit ani jeden zápas a v turnajích bude pokračovat, jako by se nic nestalo.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Dokonce se dozvídáme, že okamžitě po zranění Zoran ani nevyhledal pomoc, práci nejprve dokončil a následně šel do nemocnice. Za daných okolností již nebylo možné malíček zachránit.

„Jsem zvyklý na mnohem větší bolest v zápasech MMA. Zranění jsou mnohem nepříjemnější, než když mi stroj uřízl prst,“ říká chorvatský bojovník. „Toto není zranění, které by mě zastavilo v zápasení,“ dodal a mávl zraněnou rukou. 

Aktuálně ho čeká zápas se soupeřem přezdívaným Hulk, který se bude konat již tuto sobotu v Rakousku. Djodj má zatím na kontě bilanci 11 výher, 1 remíza a 13 porážek. Bude zajímavé sledovat, jak se mu bude se zraněním dařit.

Domů
Sdílet
Diskuse