Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 8:16
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Staň sa vegetariánom alebo zjedz svoje nové domáce zviera

NEWS
Uložit Uložené

Británia bude mať novú reality show.

Žáner reality show vo svetových televíziách stále funguje, hoci nie vždy treba čakať, že účastníci takýchto projektov budú skutoční ľudia a nie dobre zaplatení herci, ktoré svoje dojímavé životné príbehy iba predstierajú. 

Web LiveKindly informuje, že v Británii sa na svoj štart pripravuje nová "súťaž". Má otvoriť tému toho, ako si dnes skladáme svoj jedálniček a naráža najmä na názory, že konzumácia mäsa škodí planéte či dokonca podporuje nehumánne zaobchádzanie so zvieratami na bitúnkoch a farmách. 

Doporučeno
Naší planetě v roce 2019 nejvíc pomůžeš tak, že přestaneš jíst tolik masa, tvrdí odborníci Naší planetě v roce 2019 nejvíc pomůžeš tak, že přestaneš jíst tolik masa, tvrdí odborníci 2. ledna 2019 15:52

Šou sa má volať Meat the Family (slovná hračka, kde "Meat" znamená „Mäso“, ale znie ako Meet, teda "Stretni svoju rodinu") a súťažiacim bude v rámci sociálneho experimentu dávať na výber. 

Štyri rodiny dostanú kura, prasa, teľa alebo jahňa ako domáce zvierata, o ktoré sa budú musieť starať tak, ako keby išlo o psa alebo mačku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Happy Hens & Highlands (@happyhensandhighlands),

Následne sa so štábom vydajú na farmy, bitúnky a do firiem spracovávajúcich mäso. Po troch týždňoch ich bude čakať finálne rozhodnutie. Buď sa navždy stanú vegetariánmi alebo  budú pokračovať v jedení mäsa, no budú musieť zabiť svojho nového člena rodiny

„Otázkou, ktorú si kladieme je, ako môžu hladkať svojho psa, kým iné zviera práve strkajú do trúby?“ povedala pre Daily Mail televízna a media analytička Virginia Mouselerová. Šou bude vysielať Channel 4. 

Domů
Sdílet
Diskuse