Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 20:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kdo jsi? Lady Gaga nepřijala návrh streamera Ninji, aby jí vysvětlil, co je Fortnite. Zkomolila název populární hry

NEWS
Uložit Uložené

Lady Gaga pravděpodobně přišla o několik fanoušků, kteří jsou zároveň vášnivými hráči.

Lady Gaga patří mezi nejpopulárnější zpěvačky na světě, zdá se ale, že hráčský svět je pro ni na míle vzdálenou záležitostí. Na svůj oficiální účet na Twitteru totiž před několika hodinami přidala velmi jednoduchou otázku „What’s fortnight?“ Jejím cílem bylo zjistit, o čem je populární hra Fortnite, o které se aktuálně velmi intenzivně mluví a píše kvůli rozhodnutí tvůrců chvilkově kompletně vypnout celou platformu.

Doporučeno
Fortnite smazali, čímž šokovali celý svět. Následně přišla prakticky nová hra a strhla na sebe pozornost herní komunity (Recenze) Fortnite smazali, čímž šokovali celý svět. Následně přišla prakticky nová hra a strhla na sebe pozornost herní komunity (Recenze) 16. října 2019 15:06

Kotaku informuje o enormním úspěchu příspěvku popové zpěvačky, který si velmi rychle vysloužil milión lajků a stovky tisíc sdílení. Tweet se dostal až k nejpopulárnějšímu streamerovi na planetě – Ninjovi, který Lady Gaga vtipně odpověděl. Navrhl jí, že mu stačí zavolat a vysvětlí jí, o co jde. Použil při tom reference na názvy skladeb pěvecké hvězdy. 

„Call me on the Telephone. I'll give you a Million Reasons to play. You and I,“ napsal Ninja jako odpověď. Pravděpodobně ale nečekal, že Lady Gaga ještě odpoví. Před celým světem se ho zeptala, kdo vlastně je, čímž poukázala na to, že je ve světě populární hudby neznámý navzdory velkému počtu followerů.

Domů
Sdílet
Diskuse