Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2017 17:42
Čas čtení 0:00
Jakub S.

Christian Bale prechádza pre rolu viceprezidenta Dicka Cheneyho ďalšou zo svojich radikálnych fyzických premien

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Britský herec s ďalšou premenou.

Christian Bale je okrem svojho hereckého talentu dobre známy fyzickými premenami, ktoré je ochotný absolvovať pre mnohé úlohy. Britský chameleón už zažil radikálny úbytok váhy pre The Machinist, nárast svalovej hmoty pre Nolanových Batmanov či náznak obezity v American Hustle. Podobnými zmenami pochopiteľne prešiel pre viacero projektov a zdá sa, že aktuálne sa opäť rozhodol pre veľkú premenu. 

Keď sa Bale objavil na filmovom festivale v Toronte, kde propaguje svoj nový film Hostiles, veľká časť pozornosti bola smerovaná k jeho blížiacemu sa projektu - doteraz nepomenovanej biografii Dicka Cheneyho. Bale totiž prišiel s radikálne zmeneným výzorom, keď si nechal odfarbiť obočie a očividne pridal viac ako len pár kíl. Na otázku Variety o jeho stravovacom režime odpovedal britský herec: „Len jem veľa koľáčov.“

V pripravovanej biografii sa pod režisérskou taktovkou Adama McKaya (The Big Short) okrem Balea objavia aj Steve Carell či Amy Adams ako Cheneyho manželka. Navyše sa povráva, že k obsadeniu sa v úlohe bývalého amerického prezidenta Georgea W. Busha pridá aj Sam Rockwell.

Domů
Sdílet
Diskuse