Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2016 11:54
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Van Damme trénuje v traileru pro remake Kickboxera mladíka, který se pokusí zdolat hrůzostrašného Tong Poa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šestadvacet let od premiéry prvního filmu přichází remake v modernějším kabátě. Dokáže nový trailer dostatečně zaujmout?

Od prvního Kickboxera z roku 1989 uběhla už pořádně dlouhá doba, my ale věříme, že drtivá většina z vás tuto nesčetněkrát reprízovanou záležitost viděla minimálně jednou. A pokud naše články sledujete pravidelněji, tak vám určitě neunikla ani novinka ohledně chystaného remaku s názvem Kickboxer: Vengeance, jehož se dočkáme ještě letos. Nezastavitelný Jean-Claude Van Damme se v něm samozřejmě objeví, přičemž po prvních obrázcích máme konečně k dispozici i plnohodnotný trailer. Záběry níže na první pohled naznačují, že půjde o další remake, který vůbec nemusel vzniknout, možná však budeme po jeho zhlédnutí mile překvapeni. Americká premiéra je momentálně naplánována na 19. srpna 2016, zda se však nový Kickoxer dostane i k nám, zatím říct nedokážeme. Všechny důležité informace o příběhu a obsazení najdete ve výše zvýrazněném odkazu. Co říkáte na ukázku? Zašli byste na snímek do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse