Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2019 12:15
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Očekávaná hra Avengers láká na akční hratelnost a úpravy hrdinů v novém traileru

TECH
Uložit Uložené

Hulk, Iron Man nebo Captain America. Tito i další hrdinové se představí v připravované hře ze světa Marvelu.

Tým vývojářů z Crystal Dynamics ve spolupráci se studiem Eidos Montréal připravil pro fanoušky nový trailer, který ve třech minutách nabízí krátké shrnutí toho, co můžeme od jejich nejnovější připravované hry Marvel's Avengers očekávat. 

Titul tě zavede do světa, ve kterém byli známí superhrdinové nuceni pověsit zachraňování světa na hřebík. To kvůli tragédii během oslav v San Francisku, za kterou jsou právě Avengeři neprávem viněni. Rozhodnou se proto stáhnout do ústraní a bude na Mrs. Marvel, aby poskládala celý tým zpátky dohromady.

Doporučeno
Avengers se představují ve zbrusu nové hře! Akční pecka přijde už příští rok Avengers se představují ve zbrusu nové hře! Akční pecka přijde už příští rok 11. června 2019 8:06

Jednou z hlavních součástí hry, na kterou se trailer zaměřuje, jsou možnosti úprav hrdinů. Těm budeš moci postupně měnit celkové skiny i jednotlivé díly výbavy za lepší kusy. Na základě videa se zdá, že v případě z vylepšování výbavy půjde o podobný systém jako například v multiplayerovce Destiny, které se hra místy dost nápadně podobá.

S rostoucím počtem zkušeností pak budeš moct také svým hrdinům odemknout nové skilly, které jsou rozděleny do několika kategorií a podkategorií. Například u Iron Mana můžeš vylepšovat schopnosti jeho laseru nebo raket. Body však můžeš investovat například i do obraných dovedností a podobně. Autoři zmiňují, že díky skillům by sis měl postavu přizpůsobit svému vlastnímu hernímu stylu.

Samotné mise jsou pak rozděleny na dvě kategorie. Tou první jsou mise singleplayerové kampaně, které jsou zaměřeny na konkrétní hrdiny. Tou druhou jsou tzv. „warzone mise“, které lze hrát sólo nebo v kooperaci s dalšími hráči v až čtyřčlenném týmu. Všechny mise prý přitom posouvají příběh dál. 

Marvel's Avengers vychází 15. května (máj) 2020 a k mání bude na platformách PS4, Xbox One, PC a Google Stadia. Dáš hře šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse