Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2019 8:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Avengers se představují ve zbrusu nové hře! Akční pecka přijde už příští rok

TECH
Uložit Uložené

Marvel’s Avengers: 'A-Day' je novou hrou s oblíbenými superhrdiny.

O chystané hře s oblíbenými hrdiny se v posledních měsících hojně spekulovalo, nyní je však konečně ten moment, kdy si můžeme vychutnat první oficiální trailer z této očekávané novinky. K jeho představení došlo na konferenci vydavatele Square Enix při příležitosti veletrhu E3.

Hra ponese název Marvel’s Avengers: 'A-Day' a jako hlavní tvůrce na ní pracuje studio Crystal Dynamics, autoři kvalitní Tomb Raider série. Těm pomáhají další tři studia – Eidos-Montreal, Crystal Northwest and Nixxes Software.

Příběh nás zavede do San Francisca. Zde si parta hrdinů užívá oslavy, které jsou však náhle přerušeny výbuchem na Golden Gate Bridge. Opět se tak pouští do akce, následnou destrukci však veřejnost dává za vinu právě Avengerům, kteří se proto rozpadnou. Po pěti letech se však musí dát zpátky dohromady, aby zachránili svět před hrozící zkázou

Po vydání budeme hrát za Captaina Americu, Thora, Black Widow, Hulka a Iron Mana, přičemž další hrdinové přibudou časem formou bezplatného updatu. Jak autoři oznámili, s hrou mají do budoucna velké plány, a tak se prý hráči mohou těšit na pravidelné obsahové přídavky, které mají mají být zcela zdarma.

Hrát budeme buď sólo, nebo kooperativně až ve čtyřech hráčích. Tvůrci zároveň uklidňují, že se nebude jednat o pay to win formát a dle Meagan Marie ze studia Crystal Dynamics se nemáme bát ani žádných „random loot boxů“. 

Hra by se podle dosavadních odhadů měla nést v duchu live service titulů typu Destiny nebo The Division, nechme se však překvapit, co se z herních Avengerů nakonec vyklube. Zveřejněné ukázky rozhodně nevypadají špatně a milovníci tohoto superhrdinského univerza se rozhodně mají nač těšit. 

Hra vychází 15. května (máj) 2020 a hrát budeme na PS4, Xbox One, PC a taky prostřednictvím herní služby Stadia.

Domů
Sdílet
Diskuse