Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 13:36
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Hráč Fortnite během streamu napadl svou těhotnou přítelkyni. Tvrdí, že šlo o sebeobranu

TECH
Uložit Uložené

Australský streamer unikl trestu odnětí svobody.

Před téměř rokem jsme tě informovali o případu australského streamera a hráče Fortnite Luka Mundaye, vystupujícího pod přezdívkou MrDeadMoth, který se během jednoho ze svých pravidelných živých přenosů na Twitchi neudržel a fyzicky napadl svou těhotnou přítelkyni. U soudu však vypověděl, že je nevinný. Prý šlo jen o sebeobranu.

Doporučeno
Hráč Fortnite během streamu napadl přítelkyni. Chtěla, aby přestal hrát Hráč Fortnite během streamu napadl přítelkyni. Chtěla, aby přestal hrát 10. prosince 2018 11:03

Jak informuje hráčsko-zpravodajský portál Dexerto, 27letý streamer unikl trestu odnětí svobody, přestože se k fyzickému napadení své bývalé přítelkyně přiznal. Ta ho během živého přenosu žádala, aby přestal hrát a šel se navečeřet. On ji však uklidňoval se slovy, ať ho nechá na pokoji, protože už bude končit.

Verbální potyčka přerostla až do fyzického incidentu, kdy streamer házel s mnoha předměty, které měl po ruce. Nakonec mu povolily nervy a vyběhl ze židle přímo za svou přítelkyní. Přestože útok nebyl zaznamenán na kameře, usvědčila ho audio nahrávka. S největší pravděpodobností padla facka a po ní byl slyšet už jen pláč.

Kromě toho, že po ní házel předměty, ji měl také shodit na zem. Svědky fyzického napadení byly kromě diváků i dvě malé děti napadené ženy. Mundayův právník tvrdí, že streamer je milujícím a pečlivým člověkem, který nikdy předtím nikoho nenapadl. Údajně měl jednat v sebeobraně.

Soudce se rozhodl neposlat ho za mříže. Odsoudil ho na 14 měsíců veřejně prospěšných prací. Munday ještě stihl ve své výpovědi dodat, že i on sám byl několikrát terčem domácího násilí ze strany bývalé partnerky. Dokonce po něm měla hodit i rychlovarnou konvici. Aktuálně je proto obviněna z fyzického napadení i ona.

Domů
Sdílet
Diskuse