Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2019 20:42
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ze Spider-Mana Toma Hollanda se stává agent. Společně s Willem Smithem brání lidstvo před zkázou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spojení malého génia a drsného agenta přinese množství zábavy. Tedy alespoň doufáme.

Lance Sterling je nejlepším špiónem na světě, zatímco mladého Waltera lze označit „pouze“ za málo výrazného génia. Právě díky jeho vynálezům se však Lance dokáže dostat i na ta nejvíce zabezpečená místa na světě a porazit každého zločince. Jejich aktuální protivník však bude zjevně tvrdý oříšek.

Fox se při své animované novince rozhodl s hlasy hlavních hrdinů vsadit na ověřeného Willa Smithe (Lance) a stále populárnějšího Toma Hollanda (Walter) alias Spider-Mana.

Pokud patříš mezi fanoušky animovaného žánru a špionážních filmů, novinka Spies in Disguise by mohla být určena právě pro tebe. V každém případě ale zajdi do kina na verzi s původním zněním, dabing by byl v tomto případě škodlivější snad více než obvykle.

Zábavně působící animovaný film režíroval Nick Bruno (Epic, The Peanuts) a Troy Quan (Ice Age: Collision Course). Kromě hlasů Smithe a Hollanda uslyšíš také Bena Mendelsohna, Karen Gillan či DJ Khaleda. Česká premiéra je plánována na 26. prosince 2019. Další informace o snímku najdeš v tomto vlákně

Domů
Sdílet
Diskuse