Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 15:30
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

10 nejlepších hororů roku 2019

10 nejlepších hororů roku 2019
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Desítka toho nejděsivějšího z uplynulého roku, která by ti rozhodně neměla ujít.

Rok 2019 se nám krátí a my opět začínáme s rekapitulací toho nejlepšího, co nám filmový svět přinesl. Pokud patříš mezi hororové nadšence a duchy, příšery či zvrácené psychologické hry máš v malíčku, zřejmě tušíš, že letos to s kvalitou strašidelných filmů bylo o něco horší. I přesto jsme pro tebe vybrali desítku počinů, které by ti neměly rozhodně ujít.

Do finálního seznamu se nedostaly snímky jako Scary Stories to Tell in the Dark z produkce Guillerma del Tora, The Curse of La Llorona, remake panenky Chucky v Child's Play  či démonické The Prodigy. Všechny následující články a žebříčky hodnotící rok 2019 najdeš v tomto vlákně během následujících dní.

Doporučeno
Vybrali jsme 20 nejlepších hororů 60. a 70. let, kvůli kterým měli tví rodiče noční můry Vybrali jsme 20 nejlepších hororů 60. a 70. let, kvůli kterým měli tví rodiče noční můry 10. února 2019 16:46

10. Pet Sematary (režie: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer) 

Stephen King má, dá se říci, za sebou úspěšný rok a Pet Sematary je dokonce jedním z až tří filmů v žebříčku, které byly adaptovány z jeho tvorby. Známá klasika se zaměřuje na příběh rodiny v novém prostředí a tajemný hřbitov zvířátek ponořený do moci temných sil. Místečko věčně zahalené mlhou má sílu navrátit život zesnulým, ale má to svůj háček.

Domů
Sdílet
Diskuse