Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 21:40
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Lionel Messi se stává nejlepším fotbalistou světa, Zlatý míč získává už pošesté. Ronaldo na ceremoniál ani nepřišel

SPORT
Uložit Uložené

Známe vítěze prestižního ocenění Ballon d'Or. Není to však žádné velké překvapení.

Někteří odborníci to předpokládali už dopředu, a nakonec se tak i stalo. V letošní anketě magazínu France Football Zlatý míč (Ballon d'Or) zvítězil již po šesté fotbalista FC Barcelony Lionel Messi.

Stalo se tak, jak už před pár dny avizovaly katalánské noviny Mundo Deportivo, které psaly, že Messi o svém vítězství už ví. Od doby, kdy se začala šířit tato informace, značně klesly kurzy v sázkových kancelářích a jako náznak jistě můžeme považovat i to, že Argentinec ještě před samotným vyhodnocením na svém Instagramu zveřejnil video předešlých vítězství.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Na druhém místě se v tradiční anketě umístil Holanďan hrající za FC Liverpool Virgil van Dijk a třetí je portugalská hvězda Cristiano Ronaldo, který měl dosud stejný počet Zlatých míčů jako argentinský kanonýr a dokonce za hodnocené období získal více úspěchů než Messi.

Domů
Sdílet
Diskuse