Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2020 14:28
Čas čtení 0:52
Matej Krajčovič

Američan dostal své upravené Bugatti Chiron v bílé edici Hermès. Čekal na něj 4 roky

TECH
Uložit Uložené

S prvními zážitky s bestií o 1 500 koních se okamžitě pochlubil na YouTube.

Bugatti Chiron je opravdu exkluzivním autem. Loni zlomilo rychlostní rekord a na speciálním testovacím okruhu se tato bestie o 1 500 koních rozjela až na 490 km/h. Jak jsme se dříve přesvědčili díky slovenskému majiteli jednoho exempláře, jeho cena může být i více než 3 miliony eur.

Doporučeno
Chiron předvedl famózní sprint z 0 na 400 km/h jen za 32,6 sekundy. Jak to ale Bugatti natočilo? Chiron předvedl famózní sprint z 0 na 400 km/h jen za 32,6 sekundy. Jak to ale Bugatti natočilo? 10. září 2017 10:44

Ani podobný Chiron ale nemusí každému stačit. Podle webu Carscoops si Američan Manny Khosbhin objednal toto vozidlo v jedinečné edici Hermès

Výroba a úprava trvala přibližně čtyři roky. Na první pohled tě určitě zaujme křídově bílé lakování, které se týká karoserie i jedinečných disků kol. Speciální je i přední maska ve tvaru podkovy a střešní okno, které první Chirony mít nemohly.

Šťastný majitel se zážitkem z úplně první jízdy pochlubil na svém YouTube kanálu. Z něj je zřejmé, že ve své garáži může skladovat i jiná zajímavá auta. Je na něm vidět Porsche 935, McLaren P1 i Mercedes-Benz SLR McLaren. Osmilitrový šestnáctiválec z dílny Bugatti tak nemusí příliš šetřit. 

Za zmínku ale stojí zadní část, která musí mít kvůli předpisům platným v USA poměrně nechutnou dvojici gumových nárazníků. Možná jde o zcela nejlevnější součástky na autě, jehož celková cena ale zveřejněna nebyla. 

Francouzská značka Hermès se ale podepsala i pod několik levnějších předmětů z různých odvětví. Boty, šperky nebo talíře si můžeš koupit již za přibližně 30 tisíc korun. Apple Watch v této úpravě začínají na 34 tisících korunách, čili podobně jako nový iPhone 11 Pro.

Američan dostal svoje upravené Bugatti Chiron v bielej edícii Hermès. Čakal naňho 4 roky
Američan dostal svoje upravené Bugatti Chiron v bielej edícii Hermès. Čakal naňho 4 roky Zdroj: Apple.com
Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40
Domů
Sdílet
Diskuse