Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 9:02
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola bude mít vlastní pořad. Pozve si do něj sportovní hvězdy z Česka a Slovenska

SPORT
Uložit Uložené

Český bojovník si vyzkouší roli moderátora.

Slavný český MMA bojovník Karlos Vémola bude mít vlastní pořad. Natáčení prvního dílu proběhnu v polovině měsíce a jak „Terminátor“ uvedl, kromě něj diváci v show uvidí známé sportovní osobnosti z Česka a Slovenska. Fanoušky o tom informoval na svém instagramovém účtu.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

„Staňte se součástí mojí show, která se natáčí v neděli 16. února v budově hotelu Ambasador. Dorazí sportovní hvězdy, ke kterým budete mít blízko jako nikdy předtím,“ napsal domácí zápasník s tím, že vstup na natáčení bude zdarma.

Mezi fanoušky se samozřejmě objevila otázka, zda si pozve i Attilu Végha, který Karlose porazil po dvou minutách tvrdým KO ve vyprodané O2 areně, jména hostů však zatím nejsou známá. Uvidíme tedy, čím nás „Terminátor“ překvapí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Po prohraném zápase století Karlos Vémola podstoupil operaci ramene, v posledních týdnech se už však bojovník podle všeho vrátil zpět do ostřejšího tréninkového tempa. Zápasit jej ale uvidíme nejdříve v létě tohoto roku. Pokud vše půjde dobře, v úvahu přichází například tradiční turnaj Oktagonu na pražské Štvanici.

Domů
Sdílet
Diskuse