Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 7:44
Čas čtení 1:07
Tímea Krauszová

Světové značky změnily svá loga. Chtějí, abys dodržoval odstup a nosil roušku

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Neber koronavirus na lehkou váhu.

Mezi hlavní doporučení pro zastavení šíření koronaviru patří i dodržování odstupu a dobrovolná izolace. K tomuto povzbuzují i některé světové značky, které vzhledem k aktuální situaci změnily svá loga. Připomínají nám, že koronavirus bychom neměli brát na lehkou váhu.

Doporučeno
11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 25. března 2020 13:30

Dodržujme odstup

Brazilský McDonald's ve svém logu oddálil dva zlaté oblouky, které spolu tvoří písmeno M. Upozorňuje tak na důležitost udržování si odstupu. Ten je v Česku aktuálně povinen v jakékoliv frontě (například v obchodě), ideální je se ale i při pobytu na čerstvém vzduchu vyhýbat lidem (obloukem). Na veřejných místech se mohou shromažďovat nejvýše 2 lidé.

Domů
Sdílet
Diskuse