Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2020 14:17
Čas čtení 0:24
Adam Smeták

Senátor ODS Karpíšek je nakažen koronavirem. Léčí se v domácí izolaci

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Uvedl to na svém Facebooku.

Senátor za ODS Pavel Karpíšek byl pozitivně testován na koronavirus. Léčit se bude v domácí izolaci. Zároveň prý hygienikům označil všechny lidi, se kterými se v kritické době setkal, a ti jsou nyní kontaktováni. „Děkuji za výborný a profesionální přístup všech lékařů a hygieniků, s nimiž jsem záležitost mé nákazy řešil a řeším,“ uvedl na svém Facebooku.

„Všichni, kteří s ním přišli do styku, jedná se hlavně o členy senátorského klubu ODS, jsou nyní v karanténě. Ta jim skončí 2. dubna. Pokud by se prokázalo, že je někdo z nich nakažený, následovala by další karanténní opatření,“ uvedl pro televizi Prima místopředseda Senátu Jiří Růžička.

Doporučeno
Návrh na posílení pravomocí premiéra na úkor parlamentu v krizi se projednávat nebude. Tohle se kolegům nepovedlo, uvedl Babiš Návrh na posílení pravomocí premiéra na úkor parlamentu v krizi se projednávat nebude. Tohle se kolegům nepovedlo, uvedl Babiš 31. března 2020 11:26
Domů
Sdílet
Diskuse