Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2020 11:35
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Syn legendárního Arnolda Schwarzeneggera si vyzkoušel slavnou pózu svého otce

NEWS ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

Joseph Baena v příspěvku na Instagramu potvrdil, že genetickou výbavu zdědil po otci.

Zákazy vycházení v době pandemie koronavirus ovlivňují životní styl každého z nás. Své návyky však výrazněji nezměnil syn slavného bodybuildera Joseph Baena. Joseph je synem Arnolda Schwarzeneggera, který byl v polovině 70. let minulého století na vrcholu své fyzické formy, a své geny rozhodně odevzdal i nové generaci.

Doporučeno
Gucci Mane naštval fanoušky: Modlím se, aby moji hejtři zemřeli na koronavirus Gucci Mane naštval fanoušky: Modlím se, aby moji hejtři zemřeli na koronavirus 14. dubna 2020 8:13

Baena na Instagram zavěsil fotku ze svého balkonu v deštivých Spojených státech amerických, kde stojí bez trička a pózuje přesně tak, jak to kdysi dělal jeho otec. I když Arnold Schwarzenegger už dávno opustil svět profesionálního bodybuildingu, stále se udržuje v dobré fyzické kondici a své návyky vštípil do hlavy i synovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Joseph Baena (@projoe2),

Ten do popisu na Instagramu napsal, že momentálně je zřejmě nejlepší čas na trénování pózování. Zřejmě měl na mysli probíhající omezení, kvůli kterým musí lidé i tak většinu dne trávit ve svých domovech.

V komentářích se hned objevily poznámky o tom, jak Joseph zdědil genetickou výbavu po svém otci, za kterou se nemusí stydět, a někteří mu rovnou vzkázali, aby se pustil do profesionální kariéry.

Arnold Schwarzenegger si v době pandemie uvědomuje svou společenskou odpovědnost, a tak už koncem března i on daroval 1 milion dolarů na pomoc zdravotníkům, kteří neměli dostatek ochranných pomůcek na boj s koronavirem.

Syn legendárneho Arnolda Schwarzeneggera si vyskúšal slávnu pózu svojho otca
Zdroj: Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse