Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2020 9:12
Čas čtení 1:32
Martin Mičuda

Uniklé patentové snímky odhalují příchod brutálního hypersportu od Porsche

Uniklé patentové snímky odhalují příchod brutálního hypersportu od Porsche
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autovisie.nl/nieuws/gaat-porsche-met-een-nieuwe-hypercar-komen/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autovisie.nl</a>
TECH
Uložit Uložené

Ano, model 918 Spyder se dočká nástupce. Takto bude vypadat.

Pověstná svatá trojice, tedy Ferrari LaFerrari, McLaren P1 a Porsche 918 Spyder jsou dodnes jedny z nejúchvatnějších počinů, které kdy automobilový průmysl vytvořil.

Již několik let je ale automobilky neprodávají, protože je dávno vyprodaly a za poslední dobu jsme měli možnost poznat jiné, nejednou ještě zajímavější hypersporty. Obzvláště v automobilovém průmyslu technologie postupují neskutečně rychle.

I proto se už stále více mluví o nástupcích svaté trojice. Prvním adeptem na novou generaci hyper auta je Porsche. Alespoň tak to naznačují právě uniklé záběry z patentového úřadu, které portál Autovisie sdílel s informací, že jde o nástupce 918 Spyder.

Domů
Sdílet
Diskuse