Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 15:10
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Šestiletý kluk navrhl dresy italskému fotbalovému klubu. Hráči v nich budou příští sezónu hrát

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ze hry k zabavení malých italských dětí během koronavirové pandemie se pro klub Pescara Calcio 1936 stal nakonec byznys.

Druholigový italský klub Pescara Calcio si připravil pro své nejmenší fanoušky malou soutěž, se kterou by jim aspoň na chvíli zpříjemnil nutnou karanténu kvůli koronavirové pandemii. Zúčastnil se jí i šestiletý Luigi D'Agostino, který klubu zaslal návrh dresu s klubovým maskotem. Design se týmu zalíbil natolik, že v něm nastoupí v příštím ročníku Serie B.

Doporučeno
Česká MMA jednička Jiří Procházka zná jméno soupeře pro svůj první zápas v UFC! Česká MMA jednička Jiří Procházka zná jméno soupeře pro svůj první zápas v UFC! 22. dubna 2020 10:44

O soutěži informoval klub na svém Twitteru. Jak píše BBC, motto výtvarné soutěže znělo „Nakopni Covid-19“. Malý Luigi proto nakreslil delfína jako klubového maskota prosluněného města známého svými písečnými plážemi, jak si hraje s míčem v moři, a za ním široký oblouk duhy. Návrh klubový management středoitalského klubu oslovil.

Domů
Sdílet
Diskuse