Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 8:50
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Skvělá zpráva! V Česku za poslední den nezemřel žádný člověk s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podívej se na aktuální údaje o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví před několika minutami na svých internetových stránkách zveřejnilo aktuální statistiky o šíření nového druhu koronaviru SARS-CoV-2 v naší zemi. Dosud se nákaza prokázala celkově v 7 581 případech (včetně vyléčených a zemřelých osob), přičemž aktuálně je u nás 4 234 pacientů. Za včerejší den přibylo 75 nových případů.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Během úterý u nás bylo provedeno 7 023 laboratorních testů, což je pro porovnání asi o 1 700 méně než v úterý, ale stále zhruba dvakrát více, než tomu bylo v sobotu. Celkově za celou dobu pandemie u nás bylo provedeno již 242 088 testů.

Dobrou zprávou je, že od včerejšího večerního hlášení žádný člověk nezemřel, obětí je tedy v tuto chvíli i nadále 227. O několik desítek se však zvýšil počet vyléčených pacientů. Těch je nyní už 3 120. V současné době je hospitalizováno 348 osob.

Domů
Sdílet
Diskuse