Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2020 12:13
Čas čtení 1:50
Adam Smeták

Přehled: Co vše se otevře v pondělí 11. května

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V pondělí nás čeká nová vlna rozvolňování vládních restrikcí.

Epidemii se v Česku podařilo zastavit, počet nově nakažených klesá, a tak může docházet k postupnému rozvolňování zavedených opatření. Další vlna nás čeká v pondělí 11. května. Otevřou se kina, muzea, divadla, kadeřnictví, obchodní centra nebo venkovní zahrádky restaurací. V našem seznamu najdeš kompletní výčet provozoven, které mohou otevřít, a za jakých podmínek tak mohou učinit.

Doporučeno
Teenageři mají pocit, že v karanténě přicházejí o své mládí: Pandemii koronaviru snášejí těžko Teenageři mají pocit, že v karanténě přicházejí o své mládí: Pandemii koronaviru snášejí těžko 9. května 2020 20:36

Obchody

Od pondělí 11. května se mohou otevřít veškeré provozovny s rozlohou nad 2500 metrů čtverečních. Otevřou se tak i nákupní centra se všemi svými obchody krom restaurací, pro něž platí speciální podmínky. Před vchody bude dezinfekce a lidé budou muset dodržovat odstup 2 metry. 

Domů
Sdílet
Diskuse