Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2020 21:44
Čas čtení 0:54
Martin Mičuda

Stylový Arteon čeká rozsáhlý facelift. Kromě verze Shooting Brake přijde i očekávané R

Stylový Arteon čeká rozsáhlý facelift. Kromě verze Shooting Brake přijde i očekávané R
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/initial-facts-about-the-new-arteon-preview-to-the-virtual-world-premiere-on-june-24th-6076" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nový interiér, karosářská varianta i sportovně střižená verze.

I přesto, že Volkswagen Arteon je na trhu jen od roku 2017, už na letošním autosalonu v Ženevě se měla údajně představit modernizovaná podoba. Nakonec se tak z pochopitelných důvodů nestalo, v tomto okamžiku se ale dozvídáme, že facelift bude představen už 24. června.

Doporučeno
Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby 5. června 2020 7:56

Za brzkou modernizací lze hledat dvě fakta. Stylový Volkswagen nenaplňuje prodejní očekávání, proto se automobilka snaží Arteonu přidat na atraktivitě. Zároveň facelift přinese nový kokpit, který byl dosud tak trochu terčem kritiky – palubní deska vlajkové lodi značky je totiž identická s tou, jakou disponuje klasický Passat. To se má změnit, protože do interiéru se nastěhuje nejnovější multimediální systém MIB 3 a změnami by měl projít i samotný design.

Domů
Sdílet
Diskuse