Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 15:35
Čas čtení 2:26
Richard Balog

Móda Refresher: Yzomandias ve stylu drogového dealera a Dalyb s taškou Louis Vuitton za desetitisíce korun

Móda Refresher: Yzomandias ve stylu drogového dealera a Dalyb s taškou Louis Vuitton za desetitisíce korun
Zdroj: Instagram / @yzomandias
MÓDA
Uložit Uložené

Sleduj, jaké outfity vytáhly během posledních týdnů domácí rapové hvězdy, modelky či influencerky. Inspirace je tentokrát povolena.

Po téměř 3 měsících strávených převážně v domácích podmínkách se na území České a Slovenské republiky konečně uvolnily podmínky, čehož jsme využili snad úplně všichni. Výjimkou přitom nebyly ani domácí známé tváře, které poctivě provětraly své šatníky ať už při natáčení nových videoklipů, výletech nebo běžných procházkách v uličkách měst.

Na základě toho mohl vzniknout i dnešní článek odhalující 10 nejzajímavějších outfitů za poslední období od lidí jako Yzomandias, Daniela Peštová, Dalyb nebo Andy Csinger. Pohodlně se tak usaď a načerpej inspiraci na letošní léto.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03
Domů
Sdílet
Diskuse