Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. června 2020 20:43
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Johnny Depp a Robert Pattinson čekají ve hvězdami nabitém traileru na epický souboj s barbary

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj první trailer pro drama Waiting for Barbarians.

Johnny Depp v posledních letech v kinech není moc vidět. Může za to i jeho spor s bývalou manželkou Amber Heard, která o něm prohlašovala před soudem množství lží, za které Depp dodnes trpí. Pravděpodobně i kvůli tomu přišel o roli Jacka Sparrowa v Pirátech z Karibiku.

S Warner Bros. natáčí sérii Fantastických zvířat, ale kromě toho moc projektů nemá. I proto jsme rádi, že se představí v dramatické roli, a to ve filmu Waiting for Barbarians. Jde o režijní debut v anglickém jazyce pro kolumbijského filmaře jménem Ciro Guerra (Embrace of the Serpent).

Doporučeno
Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) 19. června 2020 8:57

Snímek je založen na úspěšném románu od J. M. Coetzeeho z roku 1980. Děj hovoří o odlehlé základně v poušti. Hlavní postavou je Mark Rylance, který hraje bezejmenného pracovníka impéria a těší se na důchod.

Vše se však mění ve chvíli, kdy přichází plukovník Joll (Johnny Depp) se zprávou, že „barbaři“ se chystají zaútočit s velkou armádou. Následuje vyšetřování a výslechy důležitých osob v nehezkém stylu, kvůli čemuž začne Rylancova postava jednání impéria zpochybňovat.

Ve filmu si postavu důležitého důstojníka zahraje i skvělý Robert Pattinson, takže jde o herecky nesmírně nabitý film. Až se divíme, že nedostane šanci v kinech. Namísto toho vyjde Waiting for Barbarians už 8. srpna na VOD, tedy video on demand – prodej přes internet.

Domů
Sdílet
Diskuse