Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. září 2020 18:33
Čas čtení 1:23
Daniel Mikolášik

Roko Superstars ukončil rapovou kariéru. Bylo to šílených 9 let, co jsme ničili scénu, vzkazuje jeho manažer

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mistr v dissovaní ostatních interpretů a legendární meme rapové scény oficiálně ukončuje kariérní pouť.

Roko Superstars po 11 letech oficiálně ukončil rapovou kariéru. Jeden z největších a nejvytrvalejších průbojníků na slovenské rapové scéně to uvedl před pár dny na svém oficiálním instagramovém profilu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Štefan Lukáč (@rokosuperstarss),

Roko, vlastním jménem Štefan Lukáč, proslul díky pěvecké soutěži Česko-Slovenská SuperStar v roce 2009, kdy porotu zaskočil poměrně bizarním vystoupením. Zarapoval jim anglicky, německy, arabsky a čínsky. Jeho text však ani v jednom z těchto jazyků nedával smysl a vyzněl spíše komicky. Porotě na castingu předvedl i svébytný breakdance.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Temperamentní Košičan získal patřičnou hodnost generál hvězdné roty a z jeho vystoupení se okamžitě stal virál. O dva roky později zkusil štěstí opět skladbou California Love od 2PACa a Dr. Dre. Videa z obou castingů mají na internetu miliony vidění a Roko si od té doby dokázal vybudovat vlastní fanouškovskou základnu.

Od té doby na YouTube kanálu vydával videa, rapové skladby či dissy na kolegy z branže. Dokonce nejednou hostoval i na skladbách relevantnějších raperů slovenské scény jako například na Dameho projektu 100R či v klipu Separa a Tiny na skladbě Všichni za jednoho.

Doporučeno
Rosaldo: Nikdy mi nešlo o to, abych byl celebrita. Stačilo mi, že můžu trávit čas s Rytmusem (Rozhovor) Rosaldo: Nikdy mi nešlo o to, abych byl celebrita. Stačilo mi, že můžu trávit čas s Rytmusem (Rozhovor) 5. července 2020 11:55

V minulosti nahrál disstrack (podle jeho slov disk) už i na Roberta Fica či nedávno i na koronavirus. Roko už stihl vydat i několik alb. Snad nejznámější nese název „This is America ... Fu*k the Czech Republic“.

Před pár hodinami se k celé věci vyjádřil i Rokův manažer, který ho kariérou doprovázel dlouhých 9 let. Podle jeho slov se pro tento krok rozhodl Roko sám ze dne na den a jeho rozhodnutí plně respektuje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Štefan Lukáč (@rokosuperstarss),

„Bylo to šílených cca 9 let, co jsme spolu ničili česko-slovenský rapovou scénu. Za tu dobu máme neskutečně mnoho zážitků, na které budu navždy vzpomínat,“ uvedl v oficiálním stanovisku Rokův aktuálně už bývalý manažer.

Roku jsme se už v květnu ptali, jak se mu aktuálně daří. „Věnuji se hudbě, sportu, makám na svém novém albu a zdravím všechny mé fanoušky a fanynky, mají se na co těšit,“ řekl před 4 měsíci pro REFRESHER. Album ale podle všeho dokončit nestihl a pravděpodobně světlo světa už ani nespatří.

Domů
Sdílet
Diskuse