Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 12:04
Čas čtení 1:21
Matej Krajčovič

Toto je důvod, proč Apple včera nepředstavil nový iPhone 12. Přijde až v říjnu nebo v listopadu

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Potvrdilo se to, o čem odborníci spekulovali už déle.

Apple včera představil nové iPady a hodinky Apple Watch, ale toho nejdůležitějšího, iPhonu 12, jsme se nedočkali. Peněženky technologických nadšenců tak zatím stále zůstávají plné, ale co se vlastně stalo?

Že září zůstane poprvé od roku 2012 bez nových iPhonů, se tak trochu očekávalo. Důvod je třeba hledat v globální pandemii nového koronavirus.

Doporučeno
Apple představil nové Apple Watch Series 6 s měřením kyslíku v krvi i levnější hodinky Apple Watch SE od 7 999 korun Apple představil nové Apple Watch Series 6 s měřením kyslíku v krvi i levnější hodinky Apple Watch SE od 7 999 korun 15. září 2020 20:39

Na jaře byly mnohé čínské továrny zavřené kvůli celoplošnému lockdownu, takže firmy trpěly nedostatkem klíčových komponent. Je přitom jedno, jestli mluvíme o displejích, bateriích, procesorech nebo samotných už poskládaných zařízeních.

Domů
Sdílet
Diskuse