Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 16:04
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Yzomandiase zastavila policie. První test na kokain mu vyšel pozitivní, krevní zkouška výsledek vyvrátila

ZAJÍMAVOSTI ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Největší persona labelu Milion+ zažila nepříjemnou situaci s ochránci zákona.

Jakub Vlček alias Yzomandias byl dnes namátkově zastaven motorizovanou hlídkou policie, aby byl podroben testu na drogy. O „zážitek“ se podělil se svými sledujícími na Instagramu. Z testu, který mu policisté předložili, mu vyšlo, že měl v potu kokain. Nicméně, jak on sám tvrdí, kokain neměl od minulého listopadu

Doporučeno
Prymula oznámil nová opatření Prymula oznámil nová opatření 23. září 2020 14:27

„Jak jste si všichni určitě všimli, tak mám za sebou super zážitek. Zastavili nás benga,“ uvádí svůj příspěvek na Instagramu Yzo. „Čekal jsem na křižovatce, až odbočím, a projeli kolem. Samozřejmě si všimli, že sedíme vevnitř já s Dominikem, takže se okamžitě otočili, jeli za námi a zastavili nás,“ popisoval historku s dotěrnými policisty, ve které figuroval i Yzomandiasův kolega Nik Tendo.

Po zastavení hlídkou byl raper nucen podstoupit testy na zakázané látky. „Dostal jsem dýchání a stěr z čela. Dýchání nic a na stěru mi vyšel kokain,“ komentoval s údivem. „Já jsem měl kokain naposledy v Polsku v listopadu minulý rok. A od té doby jsem se toho nedotknul, protože jsem (...) byl od té doby půl roku nemocný. A znova být v takovém stavu nechci,“  dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse