Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2020 15:35
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Separ a Emma Drobná o láskách na jednu noc: Chci tě tahat za vlasy na hotelu, ve sprchovém koutu, na gauči i v posteli

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka Emma Drobná vydává nové album i se skladbou, na níž hostuje raper Separ.

Emma Drobná představuje nové album Better Like This, které se sice nese v popových zahraničních tónech, fanoušky domácí tvorby a obzvláště rapu ale potěší přítomnost Separa na skladbě s příznačným názvem Stratím sa ti ráno. Oba v textech popsali svou perspektivu lásky na jednu noc a jediné, co výsledku chybí, je i společný klip.

Doporučeno
Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou 23. září 2020 14:49

Zatím si můžeš projekt poslechnout na streamovacích službách. Album vznikalo v průběhu dvou let ve spolupráci s osvědčeným spoluautorským a producentským týmem – Adrian Líška, Peter Graus a Tomáš Zubák.

„Lepší je to takto! Mám pocit, že nové album mě vystihuje mnohem více jako osobu i jako zpěvačku, protože všechno v mém současném životě je lepší, než kdykoliv předtím,“ vysvětluje Emma název alba a dodává: „I píseň s názvem Better Like This, která se objevuje na albu, patří mezi mé nejoblíbenější. A zkratka názvu BLT označuje známý sendvič. Přišlo mi to velmi originální a vtipné, spojit to s titulem mého druhého studiového alba,“ čímž vysvětlila, proč je na obalu vyfocená se sendvičem.

Domů
Sdílet
Diskuse