Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2020 6:55
Čas čtení 0:41
Matej Krajčovič

Je toto práce snů? Můžeš sedět na gauči v pyžamu, sledovat Netflix a vydělat si 9 tisíc korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Oděvní značka z Velké Británie hledá testera pro své výrobky před sezónou dlouhých večerů.

Oděvní značka Pour Moi (volně přeloženo „pro mě“) hledá někoho, kdo by testoval její domácí a noční oblečení, díval se na Netflix a nechal by si to všechno dobře zaplatit, informuje LadBible.

Cílem testera je nosit výrobky této firmy a vykonávat předem promyšlené aktivity, jako třeba sledování tří epizod oblíbeného TV seriálu, popíjet víno nebo horkou čokoládu na gauči a skrolovat sociální média.

Doporučeno
Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) 24. září 2020 14:00

Oblečení pak bude nutné oznámkovat z hlediska pohodlnosti, případně navrhnout jakékoliv vylepšení.

Za 10 hodin práce si tak zájemce může vydělat až 300 liber, tedy v přepočtu necelých 9 tisíc korun. V pyžamu a teplákách už může strávit i první chladné večery.

Domů
Sdílet
Diskuse