Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 17:33
Čas čtení 2:48
Jakub Paulík

Recenze: Vyloupnuté oko, potoky krve a explicitní nahota. Possessor není pro diváky se slabším žaludkem

Recenze: Vyloupnuté oko, potoky krve a explicitní nahota. Possessor není pro diváky se slabším žaludkem
Zdroj: Elevation Pictures / Neon / Signature Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vstoupit do mysli hostitele, ztotožnit se s jeho identitou a vykonat vraždu. Cíle zabijácké firmy jsou jasné.

Tasya Vos (Andrea Riseborough) je ve sci-fi thrilleru Possessor elitní pracovnicí firmy, která dokáže pomocí čipu přenést mysl své zaměstnance do jakékoli osoby. Tu následně zneužijí k tomu, aby pro ně vraždila. Aby za sebou zametli všechny stopy, na konci tohoto procesu s ovládaným člověkem spáchají sebevraždu. Čipem propojená mysl agentky Tasye si však vybírá svou daň.

Possessor
Possessor Zdroj: Elevation Pictures / Neon / Signature Entertainment

Její zaměstnavatelé po každé misi ověřují, zda je v pořádku, a neztrácí pojem o tom, kým vlastně je. Ukazují jí různé předměty z dětství, na které by si měla bez problémů vzpomenout.

Kromě práce se Tasya snaží svůj volný čas věnovat synovi Irovi (Gage Graham-Arbuthnot) a partnerovi Michaelovi (Rossif Sutherland), se kterým se značně odcizili. Náročná práce Tasye stále více připravuje o zdravou mysl a ničí její vztahy.

Při její nejnovější misi se pokouší ovládat mladého Colina (Christopher Abbott), se kterým chce zavraždit bohatého Johna Parseta (Sean Bean), arogantního majitele úspěšné firmy, ale zároveň jeho potenciálního tchána. Kromě toho má Colin ovládaný Tasye zavraždit svou partnerku Avu. Tato akce však nebude pro agentku běžnou rutinou, ale náročným bojem, který může změnit její život.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse