Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. listopadu 2020 17:06
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

V karanténě, p*čo, prodávám drogy, p*čo! Sergei B. a Rico si na karanténu nestěžují

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Ostravští rapeři natočili klip pro „paradoxně nejlepší období našeho života“, kterým byl celkový lockdown v Česku.

Sergei Barracuda a Rico jsou úplně v pohodě. Přestože se jedná o stálici a nováčka na rapové scéně, kterých by se měly protikoronavirová opatření výrazně dotknout, vůbec jim to nevadí. „Tento klip a track jsme natočili jako vzpomínku na paradoxně nejlepší období našeho života. Udělat z negativa pozitivum je klíč,“ uvádí k novému klipu Karanténa. Proč?

Doporučeno
Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu 23. listopadu 2020 11:03

Odpověď je poměrně jednoduchá, a ani jeden z nich se jí úplně netají. Kromě třiceti tracků za týden, na které měli konečně čas, se jim povedlo vydělat na důchod. A jak? Prodejem bílého prachu

Nouzový stav totiž zapříčinil, že se jisté komodity staly nedostatkovými. A ti, kteří vědí, jak je obstarat, tím pádem zbohatli. Mezi ně se řadí i mladý vlčák Rico a zářící Sergei. Oni totiž vědí, jak z hvězdných cen za drogy profitovat.

V karanténě, pičo, prodávám drogy, píčo

nestíhám sáčkovat, jen nonstop váha, vařím si to.

Doporučeno
Agresor v Ostravě napadl těhotnou ženu pěstmi a kopanci přímo na zastávce Agresor v Ostravě napadl těhotnou ženu pěstmi a kopanci přímo na zastávce 23. listopadu 2020 12:10

Ještě se sluší dodat, že pohodový trapový instrumental Barracudovi vlastní vyhotovili Rttypebeats s jai_beats a unclecameron_em a jednoduchý noční videoklip jen s rapery ve společnosti jejich vozů natočil Marek Tomíček.

Takže jestli jsi už otrávený z ukládání peněz pod polštář nebo obchodování na burze, tady máš další alternativu k výdělku, kdyby přišel třetí lockdown.

Domů
Sdílet
Diskuse