Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 12:10
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Agresor v Ostravě napadl těhotnou ženu pěstmi a kopanci přímo na zastávce

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Policie muže, který těhotnou kopal do spodní části těla, zatkla.

Městští strážníci v Ostravě byli přivoláni k zvláště ohavnému činu. Jednatřicetiletý agresor na zastávce městské hromadné dopravy napadal těhotnou ženu kopanci a údery pěstí do spodní části těla. Incident se stal ve čtvrtek. Muž přestal ženu bít až po zákonné výzvě od policistů, přestože se ženu do té doby snažily chránit dvě svědkyně. Agresor skončil v poutech.

Doporučeno
VIDEO: Revizor v Praze povalil ženu na zem a kroutil jí rukou, protože chtěla utéct. Neměla platnou jízdenku VIDEO: Revizor v Praze povalil ženu na zem a kroutil jí rukou, protože chtěla utéct. Neměla platnou jízdenku 20. listopadu 2020 17:47

Zvláště ohavného napadení se dopustil jednatřicetiletý agresor v Ostravě-Přívoze. Někdy před polednem dostali městští strážníci zprávu, že došlo k napadení ženy na zastávce hromadné dopravy Muglinovská. Zjistili, že muž kopanci a údery pěstí míří do spodní části těla zjevně těhotné ženy.

„Hlídka se proto ihned přemístila k zastávce, odkud se ozýval křik. V prostoru autobusové zastávky pak spatřila později zjištěného jednatřicetiletého muže, který fyzicky napadal na zemi ležící, později zjištěnou čtyřiatřicetiletou těhotnou ženu. I přesto, že se napadenou ženu pokoušely bránit dvě svědkyně události, muž ležící ženu opakovaně udeřil pěstí a kopal do spodní části těla,“ uvedl mluvčí policie Jindřich Machů.

Protiprávního jednání však agresor nezanechal ani ve chvíli, kdy byla jednotka fyzicky na místě. Reagoval až na zákonnou výzvu s výstrahou, že bude použito donucovacích prostředků. Nakonec napadající muž stejně skončil v poutech a byl odvezen na stanici státní police.

Doporučeno
Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu 23. listopadu 2020 11:03

 „Vzhledem k tomu, že napadená žena si stěžovala na bolesti břicha, strážníci přivolali na místo zdravotníky, kteří rozrušenou ženu převezli do nemocnice,“ dodal Machů.

Domů
Sdílet
Diskuse