Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. listopadu 2020 11:03
Čas čtení 1:07
redakcia

Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu

OSOBNOSTI ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Víkend ve znamení úderů. Sílu poměřili SKiNNY BARBER a Otto Ferocity.

Na Instagramu Otto Ferocityho se o víkendu objevilo video, které není pro citlivé povahy. V něm se popral výše zmíněný se SKiNNYm BARBERem. K souboji mezi kanadským kontroverzním umělcem s reprezentantem kolektivem SCB se rodil nějakou dobu, a jak je vidno, pro Ferocityho to tímto pěstním soubojem nekončí.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

I když se to nezdá, mají tito dva interpreti docela dost společného. Oba dva jsou bývalými rezidenty Karlových Varů, oba potom šli hledat štěstí do Prahy, a oba se věnují rapování. V neděli ale poměřili síly v jiné disciplíně. Postavili se proti sobě v pěstním souboji na ulici. Jejich při přihlíželo i několik dalších lidí, kteří se rozhodli podpořit buď jednoho, nebo druhého bitkaře, a souboj natočit.

Domů
Sdílet
Diskuse