Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 18:25
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Meryl Streep a Nicole Kidman zachraňují homosexuální dívku, které škola zakáže na ples vzít svou přítelkyni

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Muzikál Prom dorazí na Netflix už za pár dní.

The Prom je muzikál od Netflixu, který uvidíme již 11. prosince. Jeho děj se soustředí na partu umělců z Broadwaye (Nicole Kidman, Meryl Streep, James Corden a Andrew Rannells), jejichž nová divadelní hra trpce propadla. Namísto zachraňování svých kariér se ale vydají do státu Indiana.

Dočetli se, že tam zakázali přijít na ples studentce, která chtěla jako partnerku přivést svou přítelkyni. Homosexuální vztahy škola zřejmě nepodporuje. Nevíme o tom, že by se něco takového v USA ještě dělo, ale jde o muzikál. Mnoho věcí bude přitažených za vlasy.

Pokud je budeš ignorovat, zřejmě se dočkáš příjemné a zábavné jednohubky s chytlavými písničkami a pěknými choreografiemi. A pokud jsi nad filmem ohrnul nos už jen proto, že jde o muzikál, zkus si vzpomenout na La La Land či The Greatest Showman. Tento žánr má rozhodně co nabídnout a může zaujmout i nové diváky.

Domů
Sdílet
Diskuse