Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2020 22:17
Čas čtení 0:36
Miriam Rumanková

Adidas uvažuje o prodeji značky Reebok, kterou koupil v roce 2006 za 3,8 miliardy dolarů

NEWS ADIDAS MÓDA
Uložit Uložené

Generální ředitel Adidasu před pandemií doufal, že z prodeje Reeboku získají v přepočtu asi 54 milionů korun. Přiznal, že nyní by byl spokojen i s nižší částkou.

Adidas koupil sportovní značku Reebok v roce 2006 za 3,8 miliardy dolarů. Mezitím se jim podařilo ze ztrátové firmy udělat ziskovou. Dnes ale gigant přemýšlí o tom, zda si Reebok ponechá, nebo značku prodá. Rozhodnutí by mělo padnout do 10. března příštího roku, kdy Adidas představí svůj nový plán na dalších 5 let. Informuje o tom portál Bloomberg.

Doporučeno
Život Anny s hraniční poruchou osobnosti: Až 90 % hraničářů o sebevraždě buď přemýšlí, nebo se ji rozhodne provést (Rozhovor) Život Anny s hraniční poruchou osobnosti: Až 90 % hraničářů o sebevraždě buď přemýšlí, nebo se ji rozhodne provést (Rozhovor) 14. prosince 2020 9:54

O Reeboku se ještě minulý měsíc zajímaly firmy Permira a Triton, informoval o tom deník Financial Times. Koupit by ho mohla i VF Corp., která vlastní značky Timberland a North Face, nebo čínská skupina Anta International Group Holdings.

Domů
Sdílet
Diskuse