Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2020 8:35
Čas čtení 0:30
Daniel Mikolášik

Čínský McDonald's uvede během Vánoc limitovaný hamburger s vepřovým masem z konzervy a sušenkami Oreo

GASTRO ČÍNA MCDONALD’S
Uložit Uložené

Zvláštní burger se v Číně začne prodávat již od 21. prosince a podle všeho má být omezen jen na 400 000 kusů v celé zemi.

Čínský McDonald's přichází s poměrně odvážnou novinkou. Už zanedlouho totiž do své nabídky zařadí burger ve spolupráci s americkou značkou konzervovaného vařeného vepřového masa s názvem Spam a známými sušenkami Oreo.

Jak informuje portál Kotaku, podivný burger se začne prodávat již od 21. prosince a podle všeho má být omezen jen na 400 000 kusů v celé Číně. Na zemi, kde žije 1,4 miliardy obyvatel, jde o velmi malé množství, a proto se očekává velký zájem.

Doporučeno
Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) 19. prosince 2020 11:22

Celý burger sestává z housky, dvou plátků vařeného vepřového masa z konzervy, rozdrcených čokoládových sušenek a omáčky, která by měla být buď obyčejná majonéza nebo aioli omáčka.

Má jít o speciální vánoční limitované menu, o které pravděpodobně projeví zájem foodblogeři z celého světa. Cena sladko-slaného Burgr je stanovena na 13,14 čínských jüanů, což je v přepočtu přibližně 45 korun.

McDonald's
Zdroj: McDonald's
Domů
Sdílet
Diskuse