Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
19. prosince 2020 v 11:22
Čas čtení 9:37
Tereza Šnajdrová

Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor)

OSOBNOSTI ZARA
Uložit Uložené

S Veronicou Biasiol jsme si povídali o tom, co pro ni znamená krása, v jakých oblastech podniká a jak se staví k hejtrům na sociálních sítích.

Veronica Biasiol je úspěšná influencerka, ale také podnikatelka, kterou jenom na Instagramu sleduje 178 tisíc lidí. Před měsícem uvedla na trh kontroverzní diář, je majitelkou značky Biasiol Beauty a navrhuje oblečení pod brandem Honey Merch. Bulvární plátky o jejím jménu často píší v souvislosti s plastickými operacemi, a proto jsme pro tebe zjistili, co krása pro Veronicu znamená, který z jejich byznysů ji činí nejvíce šťastnou a jak se vypořádává s hejtry na sociálních sítích.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 v 9:52

Stala ses velmi úspěšnou influencerkou a youtuberkou. Na YouTube máš pouze sedm videí. Kam zmizela ta ostatní? Proč jsi je smazala?

Ta videa nejsou smazaná, ale pouze archivovaná. Nechtěla jsem je úplně mazat, pořád k nim mám nějaké pouto a sama se na ně občas ráda zpětně podívám. Ale jsou to videa, se kterými se už úplně neztotožňuji. 

Ať už jste jakýkoliv, ať máte jakoukoliv orientaci, ať vypadáte jakkoliv, vždycky buďte sami sebou a nestyďte se za to.

Na Instagramu tě sleduje 178 tisíc lidí. Je nějaké poselství, které se jim snažíš předat?

Nevím, jestli je to úplně poselství, nikde to veřejně nehlásám, ale pokud mě někdo sleduje už delší dobu a poslouchá, co říkám, tak ví, že já jsem se vždy v jakémkoliv životním stádiu snažila být především sama sebou. Na určité věci se mi názory sice změnily, ale stojím si za tím, že jsem vždy byla sama sebou, a to se snažím předávat dál. Ať už jste jakýkoliv, ať máte jakoukoliv orientaci, ať vypadáte jakkoliv, vždycky buďte sami sebou a nestyďte se za to.

Ačkoli máš tolik followerů, příspěvků na Instagram přidáváš výrazně méně než jiní influenceři. Pro jaký druh obsahu za tebou lidé chodí?

Kvůli hezkým fotkám, na ty láká asi každý na Instagramu (smích). Nejsem úplně na popisky fotek a často si říkám: ‚Jo, napíšu tam k tomu postu nějaké povídání,‘ ale pak to nikdy nevydám. Chci, aby moje fotky mluvily samy za sebe. Jsou to prostě vzpomínky a nějaká energie. Ale samozřejmě se také snažím lidi inspirovat tím, co mám na sobě, trendy v líčení a dalšími věcmi, které mě baví a které bych chtěla předat dál. Celkově co se týká Instagramu, jsem spíš Instastories člověk. Tam se dostane většina mých názorů a více povídání.

Zmiňuješ oblečení. Máš nějaké oblíbené brandy, které ráda oblíkáš?

Ono je docela paradoxní, že se mě hodně lidí ptá právě na to, kde nakupuju oblečení a já přitom nejvíce nosím Zaru, Bershku a Fashionnovu (smích). Což jsou vesměs basic značky, které nakupujeme všichni. Musím ale říct, že když už, tak si potrpím na drahé doplňky. Drahé hodinky, kabelky, boty, ale co se oblečení týče, tam jsem opravdu dost basic.

Veronica Biasiol (Rozhovor)
Zdroj: instagram.com/veronicabiasiol
Když jsme u těch doplňků, co je tvůj nejdražší kousek v šatníku?

Asi Lady Dior kabelka, kterou jsem si nadělila k 22. narozeninám. Pro mě to vždy byla vysněná kabelka a věřím, že kdejaký muž, ale i žena, by si pomysleli, že jsem blázen dát tolik peněz za kabelku, ale pro mě to bylo spíš o tom pocitu. Ta kabelka pro mě vždy symbolizovala takové to: ‚až budu velká, tak si ji koupím‘.

Pravděpodobně se ani ty nevyhneš negativním komentářům a zprávám. Jak se s nimi vypořádáváš?

Moc si to nepřipouštím, nebo bych se musela zbláznit (smích). To, co dělám, dělám už poměrně dlouho, takže jsem asi už zvyklá. Jestli se mě něco dotkne, tak to musí být od člověka, kterého znám a jeho názor mě zajímá. Spoustu lidí se sice snaží u mě v komentářích něčím zaujmout, to ale neznamená, že to pro mě zajímavé opravdu je… A v takových případech ani nikdy nebude. Nic mi to nedá a většinou ani nevím, s kým mám tu čest (smích).

Doporučeno
Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) 26. září 2020 v 9:48

Pamatuješ si na nějaký hate, který se tě dotkl nejvíce?

Nejslabší odvar jsou komentáře plné urážek a sprostých slov, protože pokud je někdo vyloženě sprostý, tak je z toho cítit akorát tak nasranost a impulzivní jednání. Co mě dokáže zamrzet, jsou promyšlené komentáře, u kterých jde vidět, že mě jejich pisatel sleduje delší dobu a pouze vychytává, co by mě opravdu mohlo zamrzet. Komentáře na rodinu a osobní věci… To je ale jeden z tisíce, kdy si říkám tak akorát ‚proč‘?

Absolvovala jsi několik chirurgických zákroků. Co konkrétně sis nechala změnit?

Nač to stále omílat? Co konkrétně jsem si nechala změnit, to už přeci každý ví (úsměv).

Nedávno jsem dělala rozhovor s Katarinou Van Derham a ta upozorňovala na rizika plastiky prsou. Viděla jsi její video? Co si o něm myslíš?

Neviděla jsem sice to video, ale slyšela jsem o něm, ona tam hodně probírá právě nemoc implantátů. Myslím si, že jakmile vznikne nějaký takovýto zdravotní problém, tak je to proto, že se tělo prostě nesmířilo s tím, co do něj bylo vloženo. Implantát je cizí těleso, a pokud ho tělo a hlava vyhodnotí, jako něco, s čím není smířené, logicky se můžou začít nabalovat další zdravotní, ale také psychické problémy. Sama vždycky říkám, že řada nemocí, pokud ne všechny, mají původ v naší mysli. 

Doporučeno
Zara odhaluje nové směřování své mužské linie. Soustřeďuje se na vybudování snadno nositelného a moderního šatníku Zara odhaluje nové směřování své mužské linie. Soustřeďuje se na vybudování snadno nositelného a moderního šatníku 19. září 2021 v 8:37

To u mě ale asi nehrozí. Jak jsem říkala, pokud se někdo při jakémkoliv rozhodnutí cítí dobře, tak by ho měl udělat. Já jsem to tak cítila a cítím stále. Mně se velká prsa vždy líbila. Jsem s tím ztotožněna natolik, že prsní implantáty neberu jako něco, co by ke mně nepatřilo. 

Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům a jejich velikosti nikdo nekritizuje (smích).

Chystáš do budoucna i nějaké další změny své vizáže?

Přidej se do klubu REFRESHER+
Zkušební
0 Kč
7 dní zdarma
Přístup k prémiovým článkům
Nejdříve máš předplatné na 7 dní zdarma a následně od 30. 10. 2024 platíš 125 Kč jednou za 4 týdny
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu Refresher+ již od 125 Kč 0 Kč
Dočti článek již od 125 Kč 0 Kč
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 92619 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Sleva 500 Kč při nákupu nad 1 250 Kč na lolipop.cz , Zľava 20 EUR pri nákupe nad 50 EUR na iSEXshop.sk nebo Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse